"Kristijan Pavon sa ključevima"
"Kristijan Pavon sa ključevima"

Ko se još plaši vatrenog krštenja u Superklasiku? Ključevi BMW-a za junaka Bombonjere!

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.05.15. | 17:35

E, to je igrač sa hercom

Kristijan Pavon sa ključevimaIma igrača koji sa loptom znaju sve, ali im se noge jednostavno vežu pod pritiskom. Ali novi miljenik Bombonjere nema taj pritisak, iako mu je tek 19 godina. Kristijan Pavon je u svom debitantskom Superklasiku protiv River Plate na teren kročio u 68. minutu i pogotkom u 84. pogurao Boku Juniors do pobede od 2:0, navijače bacio u ekstazu, a sebi zaradio – BMW!

Više nego dobra nagrada imajući u vidu da je Pavon u dresu Boke odigrao svega četiri utakmice i postigao dva gola. Pogodio je prvo za preokret na gostovanju kod Lanusa. Ovaj drugi će ga učiniti besmrtnim na Bombonjeri.

Izabrane vesti

Ali da se vratimo na BMW-a...
"Kladio sam se sa sinom mog menadžera da će mi, ako postignem gol, pozajmiti svoj BMW na mesec dana. Još na klupi sam saigraču Giljeu Sari rekao da ću da ga dam", pojašnjava Pavon.

Mesec dana uživanja. Nema sumnje da će postati svakodnevica za Pavona ako nastavi ovako. Sledeću priliku da svoje ime dodatno ugravira u srca navijača imaće već u noći između četvrtka i petka kada će River i Boka na Monumentalu odmeriti snage u osmini finala Kopa Libertadores.

Zbog domaćeg terena ovaj put je River favorit, pa je u MOZZART kladionicama trenutna kvota na keca 2,30, iks vredi 2,95, a dvojka 3,25.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SuperklasikoRiver Plejtmeđunarodni fudbalKristijan PavonJužna AmerikaBoka juniorsArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara