""
""

Ko je kriv za gol Megvajera? Erera odbio zadatak i uvalio kosku Mikiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.12.17. | 13:40

Murinjo će zbog ovoga biti besan

Šta se to dogodilo sa fudbalerima Mančester Junajteda u 94. minutu utakmice sa Lesterom? Štoper Lisica Hari Megvajer uspeo je da im umakne i donese šokantno izjednačenje (2:2), a nesvesno mu je u svemu izgleda pomogao Ander Erera

Izabrane vesti

Naime, Španac je odbio da prinudno stane na poziciju desnog beka i tako verovatno spreči Marka Olbrajtona da centrira za gol sa leve strane. Ovo je otkrio legendarni defanzivac Mančester Junajteda Geri Nevil koji tvrdi da je nedostatak organizacije i koncentracije razlog za remi koji je Žoze Murinjo okarakterisao kao "detinjast", pa sada velikan sa Old Traforda zaostaje 13 bodova za liderom Mančester Sitijem.
"Dva ili tri minuta niko se nije setio da uđe u srce odbrane umesto Smolinga kojem se ukazivala pomoć van terena. Onda je Fil Džons to shvatio i tražio od saigrača da se organizuju, a kako sam video, Ander Erera je odbio da stane na poziciju desnog beka, poslao je tamo Mkhitarjana. Naravno, ovaj se kao ofanzivni fudbaler nije snašao u poziciji da blokira centaršut i brani gol, a dok je Smoling povređen hramljući stigao u odbranu, Megvajer je već bio sam kao duh", ispričao je Nevil u svom radio programu.

Potom je adekvatno ocenio celu situaciju.
"Ne mogu da verujem da jedan ozbiljan tim može da bude tako neodgovoran u utakmici koju su morali da dobiju. Nije mi jasno da nema ko da ih organizuje na terenu. Murinjo će biti besan kada bude video snimak ove situacije", zaključio je Geri Nevil.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ander EreraEngleskaKris SmolingPremijer ligaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara