"Moric Lajtner"
"Moric Lajtner"

Ko je, bre, taj Moric Lajtner?

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.08.16. | 16:30

Nekada velika nada nemačkog fudbala stigla u Lacio

Moric Lajtner"Ko je, bre, taj Moric Lajtner?", razočarano je pre neki dan upitao rimski Korijere delo Sport dok je gledao kako se Juventus razbacuje milionima, a i milanski Inter i Milan dovode u vezu sa kvalitetnim pojačanjima. Lacio se ovog leta samo sramoti. Počevši od onog skandala sa Marselom Bijelsom. I onda - Moric Lajtner? Momak koji je prošle sezone uglavnom igrao za B tim Borusije Dortmund u četvrtoj ligi Nemačke?!

Ali u Rimu znaju - ipak je sada već 23-godišnji vezista ne tako davno proglašavan za jednog od najvećih talenata u Nemačkoj. Pritom je jeftin. Borusija nije zatezala, jer se na Lajtnera svakako ne računa na Vestfalenu, a kako se interesovao samo još Minhen 1860 u kome je i ponikao znali su Milioneri da ne mogu da računaju na neku veliku zaradu.

Izabrane vesti

Lacio je Lajtnera platio 2.500.000 evra, a u tu sumu su uračunati i bonusi od 500.000. Sam igrač će dobiti platu od 900.000 evra po sezoni i ugovor na pet godina. U Rimu bi trebalo da zameni Ogenjija Onazija, koji je otišao u Trabzon. Ali prvo lekarski pregledi.

Bez euforija, na mala vrata... Sa nadom da će eksplodirati. Ne baš velikom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ANemackaMoric Lajtnerletnji prelazni rok 2016LacioItalijaEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara