Ko će u Seriju A? Večeras pada odluka!

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.06.18. | 09:22

Frozinone ili Palermo?

Danas je dan kada ćemo najzad saznati ime poslednjeg učesnika Serije A naredne sezone. Bliži promociji u najjače društvo u Italiji je Palermo, koji je pre tri dana pobedio Frozinone na svom terenu 2:1, što znači da Kanarincima treba trijumf u revanš meču finala plej-ofa. Bilo koji, jer je bio bolje plasiran u ligaškom delu takmičenja. A, tradicija mu nikako ne ide naruku...

Elitni rang Frozinoneu garantuje isključivo pobeda, koju ovaj tim nikada nije ostvario protiv Sicilijanaca. Doduše, odigrali su svega pet međusobnih duela, ali samo remi na tim susretima ne sluti na dobro. Nadaće se mnoge pristalice Frozinonea da je upravo ovo situacija za prekid negativne serije, ali ni trenutna forma ne potkrepljuje velika iščekivanja. Puleni trenera Morena Longoa nisu zabeležili pobedu na četiri prethodna meča, s tim da su u polufinalu baraža, kao najbolje plasirani u doigravanju izbacili najslabije pozicioniranu Čitadelu, i to upravo zahvaljujući činjenici da su Seriju B okončali sa šest bodova više. Može se reći da je remi u poslednjem kolu protiv Fođe na svom stadionu, kada je propustio priliku da se direktno plasira u Seriju A, psihološki poljuljao Kanarince. Sudbina Frozinonea je i dalje u njegovim rukama, međutim u ključnu borbu ponovo ulazi bez, već godinama jednog od najboljih strelaca ekipe, Danijela Ćiofanija.
"Mislim da će protivnik braniti pobedu, mada smo spremni i na sve druge scenarije. Posle prvog meča sam video samouverenost u svlačionici i siguran sam da možemo da dođemo do željenog rezultata", rekao je Moreno Longo.

Izabrane vesti

Za razliku od rivala, revanš finala plej-ofa Palermo dočekuje posle niza od četiri pobede i dva remija, što znači da je trenutna forma apsolutno na strani ružičasto-crnih. Pored toga, izabranici Roberta Stelonea imaju i gol viška iz prvog susreta sa Kanarincima, koje su porazili posle preokreta. Može se očekivati da će čuvati rezultat, igrati na remi, ali treba imati u vidu da su sposobni da zatresu mrežu. Samo jednom nisu dali gol na sedam prethodnih utakmica.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 20:30 1036 IT2PF Frosinone - Palermo kmb 1X&0-3 (-) 1,52
Ukupna kvota1,52

ITALIJA 2, PLEJ-OF - FINALE

Subota
20.30: (2,20) Frozinone (3,05) Palermo (3,35) 
/prvi meč 1:2/

* Kvote du podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

FrozinonePalermoSerija Bsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara