"Zenga"
"Zenga"

Ko će na klupu Lacija: Inzagi, Donadoni ili Zenga?

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.06.14. | 18:26

Vesti iz Rima pažljivo prati i Filip Đorđević

ZengaEdi Reja sigurno neće predvoditi Lacio naredne sezone, a kandidata za njegovog naslednika ima na pretek. Simone Inzagi i Stefano Pioli, koji se s vremena na vreme spomenu kao potencijalno rešenje, dobili su žestoku konkurenciju u vidu Roberta Donadonija i Valtera Zenge.

Donadoni je imao impresivnu igračku karijeru, ali kao trener nije se nigde dugo zadržavao dok nije stigao u Parmu. Godinu, najviše dve provodio je u dva navrata na klupi  Livorna, Đenove, Napolija, Kaljarija, baš koliko i kao selektor Italije, da bi konačno sve leglo na svoje mesto sa Mlekadžijama. Donadoni je, posle „sto godina“ izborio plasman u Evropu, ali je izgubljen za zelenim stolom zbog 300.000 evra neplaćenog poreza.

Izabrane vesti

Zenga je trenutno bez angažmana i jednim delom zbog toga ozbiljan kandidat. Bivši trener Crvene zvezde je željan povratka u italijanski fudbal, koji je napustio 2010. godine pošto je dobio otkaz od ekscentričnog gazde Mauricija Zamparinija. Posle se okušao u Al Nasru i Al Džaziri.    

Vesti iz Rima pažljivo prati i Filip Đorđević. Srpski napadač, koji je potpisao za Lacio, trenutno se nalazi sa Orlovima na američkoj turneji.

(FOTO: Action images)


tagovi

Valter ZengaSerija ARoberto DonadoniLacioItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara