""
""

Ko će da daje golove za Milan? Baloteli, izgleda, neće

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.12.13. | 13:21

''Mario želi da napusti klub u januaru, jedna od opcija je Čelsi'', kaže njegov agent Mino Raiola

Gori vatra na San Siru! Potpalio ju je, ko drugi do – Mario Baloteli. Kontroverzni napadač će po svoj prilici napustiti Milan već u januarskom prelaznom roku, bar tako tvrde mediji na Apeninima, prenoseći reči njegovog agenta Mina Raiole.

A on uverava da će špic italijanske reprezentacije iskoristiti zimsku pijacu da napusti grad mode, samo godinu dana pošto je stigao iz Mančester Sitija. Štaviše, on bi ponovo mogao da se vrati na Ostrvo, samo ovoga puta u – London!
''Mario želi da napusti Milan u januaru. Još ne znam gde će otići, razmatramo različite opcije. Jedna od njih je Čelsi, mada još nije bilo zvanične ponude sa Stamford Bridža i zato ne mogu ništa više da kažem'', izjavio je Raiola.

Izabrane vesti

Mario je proletos bio pokretačka snaga Rosonera na njihovom putu ka plasmanu u Ligi šampiona, ali ove jeseni nije ni izbliza toliko raspucan, postigao je samo šest golova na 17 utakmica u Seriji A (još tri u kvalifikacijama i Ligi šampiona), ali se više isticao grubostima, o čemu svedoči čak deset žutih i jedan crveni karton. Sve to je iznerviralo gazdu Silvija Berluskonija, koji, navodno, zahteva 25.000.000 evra na ime obeštećenja.

Reklo bi se: sitnica za Romana Abramoviča.

(FOTO: Action images) 


tagovi

EvropaItalijaMario BaloteliMilanMino RaiolaSerija AZima 2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara