"Promašena investicija Turaka: Kevin Groskrojc"
"Promašena investicija Turaka: Kevin Groskrojc"

Klopov miljenik bez minuta za Galatu vraća se u Bundesligu

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.01.16. | 12:18

Turski gigant prihvatio ponudu Štutgarta od 2.600.000 evra za Kevina Groskrojca

Promašena investicija Turaka: Kevin Groskrojc

Nekadašnji reprezentativac Nemačke Kevin Groskrojc (27) vraća se u Bundesligu. 

Izabrane vesti

Bivši vezista Dortmunda pojačaće Štutgart u trsansferu vrednom 2.600.000 evra, koji će malo i popuniti kasu turskog giganta, koji ga je letos doveo iz Dortmunda za upola manju svotu 1.300.000. 

Teško da će u Galati zaplakati za vezistom koji nije odigrao nijedan minut ove sezone jer je registracija zakasnila 31. avgusta u ponoć samo 48 sekundi, a nakon što je četiri meseca proveo na tribinama, plandujući i primajući platu, u Istanbulu su rešili da mu izađu u susret i puste ga kući.

Naime, Groskrojc je pre nekoliko dana istakao da mu nedostaje Nemačka i da želi da se vrati kući, a kako Štutgart ima pare za trošenje u nameri da ostane u Bundesligi, dogovor je brzo postignut. 

I Galatasraj je poželeo da ga se ratosilja što pre jer ga novi trener ne vidi u svojim planovima u nastavku sezone, pa su valjda zato prihvatili i da mu plaćaju u Nemačkoj stan dok bude nastupao za Švabe, kao i da mu i dalje isplaćuju deo plate. 

Zanimljivo, Kevin Groskrojc se pre nekoliko nedelja spominjao kao jedno od pojačanja Liverpula,jer se zna da je veliki miljenik menadžera Jirgena Klopa, ali je, evidentno, na kraju presudila želja Nemca da se vrati kući.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Screenshot)


tagovi

StutgartNemackaLiverpulKevin GroskrojcJirgen KlopGalatasaraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara