"Mamadu Sako"
"Mamadu Sako"

Klop vratio Sakoa s priprema, neizvesna sudbina na Enfildu

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.07.16. | 12:15

Sa druge strane, Bred Smit će zakrpiti rupu u budžetu koju je ostavio Marko Grujić?!

Mamadu SakoDosta je bilo neobaveznog ćaskanja i osmeha, vreme je da Jirgen Klop donese bolne odluke. Prva je šokirala navijače Liverpula: Mamadu Sako napustio je klupsku turneju u SAD i vratio se u Englesku.

Zvanično, Sako ide na terapije zbog povrede Ahilove tetive, pa će propustiti početak sezone u Premijer ligi. Nezvanično, lokalni Liverpul Eho saznaje da Klop nije bio zadovoljan ponašanjem francuskog reprezentativca tokom priprema, pa je požurio njegov povratak. Eho, međutim, ne precizira o čemu se tačno radi. Sam klub je odbio da komentariše takve navode.

Izabrane vesti

Inače, Sako će se u Liverpul vratiti istim avionom u kome je i Bred Smit, koji ide na lekarske preglede pred potpisivanje za Bornmut. Transfer 21-godišnjeg levog beka koji je u Premijer ligi odigrao svega 285 minuta koštaće Bornmut celih 6.000.000 funti pa će biti dovoljan da nadoknadi sav novac utrošen na, samo primera radi, dolazak Marka Grujića?!

Tek da podsetimo, Liverpul će u SAD igrati sa Čelsijem, Milano mi Romom. Na tim mečevima neće igrati ni povređeni Lukas Leiva i Džo Gomez, ali je Klop i njih, kao i Sakoa, poveo na turneju kako bi razvijao timski duh.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaMamadu SakoLiverpulJirgen KlopEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara