"Naslednik Levandovskog?"
"Naslednik Levandovskog?"

Klop voli mentalitet sa Dalekog istoka, Đi Dong Von stiže na Vestfalen? (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.12.13. | 10:47

Nemački Bild tvrdi da je Borusija dogovorila transfer 22-godišnjeg napadača koji se nije proslavio u Sanderlendu

Naslednik Levandovskog?Ima nešto u tom sistemu Jirgena Klopa, koji svakog pojedinca čini boljim nego što to zaista i jeste. A Đi Dong Von se po svemu sudeći uklapa u viziju harizmatičnog stratega, pa bi vrlo lako već u januarskom prelaznom roku mogao da ostvari transfer iz snova i potpiše za Borusiju Dortmund!

Bio bi to senzacionalan posao, s obzirom da Đi nije toliko poznat široj fudbalskoj javnosti. Uostalom, za Sanderlend je od dolaska na Stadion svetlosti 2011. godine odigrao samo 23 utakmice i postigao dva gola. Premalo za napadača.

Izabrane vesti

Doduše, raskošan talenat 22-godišnji fudbaler je demonstrirao tokom šest meseci na pozajmici u Augsburgu početkom 2013. kada je na 17 mečeva pet puta pronašao put do mreže. Dobre igre u Bundesligi, ipak, nisu mu pomogle da dobije značajniju minutažu na Ostrvu.

Ali, prema saznanjima Bilda, koji retko greši u ovakvim situacijama, mogle bi da mu donesu ugovor na Vestfalenu što bi, mimo svih očekivanja, bio veliki korak unapred u karijeri mladog igrača čiji ugovor sa Sanderlendom ističe na kraju sezone, pa Crne mačke ne mogu da izvoljevaju. Obeštećenje ne bi prešlo granicu od pet miliona funti.

Stoga bi Đi, koji se trenutno u rodnoj zemlji oporavlja od povrede, već u januaru mogao da stigne u Dortmund. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundĐi Dong VonEvropaNemackaSanderlend

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara