"Pjotr Zjelinski"
"Pjotr Zjelinski"

Klop krenuo po prvo kapitalno pojačanje - 28.500.000 za Zjelinskog

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.17. | 10:55

Di Laurentis ni da čuje

Pjotr ZjelinskiDominik Solanke je stigao iz Čelsija kao slobodan igrač, ali Liverpulovi navijači nestrpljivo očekuju neko zvučnije pojačanje koje će uzdrmati zidove Enfilda. Možda im ni ovo neće zaparati uši - jer Englezi nisu navikli da pomno prate šta se dešava po drugim delovima Evrope - ali prema informacijama sa Apenina Jirgen Klop je idenfitikovao prvog kapitalca za narednu sezonu: Napolijevog Pjotra Zjelinskog.

Lokalni Il Matino navodi da je poljski vezista već dugo na Klopovom skeneru, a da je sada stigla i konkretna ponuda sa Enfilda. Tačno 28.500.000 evra. Ni izbliza dovoljno da bi zadovoljilo prohteve ambicioznog gazde napuljskog kluba Aurelija Di Laurentisa.

Izabrane vesti

On naime insistira na otkupnoj klauzuli od 70.000.000 evra, iako je jasno da barem ovog leta neće moći ni da priđe toj sumi. Čak i sa ovom ponudom Napolitanci bi duplirali ono što su uložili u Zjelinskog kada su ga dovodili iz Udinezea. Međutim, De Laurentis je poznat kao tvrd pregovarač.

Il Matino dalje navodi da Liverpul ima i konkurenciju iz Premijer lige s obzirom da je i Totenhema zapazio Zjelinskog, s tim da će Pevci krenuti u akciju tek ako Barselona zaista i napadne Kristijana Eriksena o čemu se šuška već neko vreme.

Zjelinski (23) ove seone je odigrao 36 utakmica u Seriji A, postigao je pet golova, namestio još sedam. Odavno je standardan u reprezentaciji Poljske. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaItalijaLiverpulNapoliPjotr ZjelinskiPremijer ligaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara