"Klinčarski"
"Klinčarski"

Klinčarski: Ako Uške misli na mene, neka kaže!

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.07.14. | 10:47

"Ne znam kako se posle gotovo 30 godina priča o tome, kad je to završena priča, a mnogi su zbog toga davali i izjave nadležnim organima", rekao je legendarni as crno-belih

KlinčarskiNekadašnji prvotimac Partizana Nikica Klinčarski ogorčen je što se njegovo ime uopšte dovodi u vezu sa sumnjivim mečom crno-belih sa Romom iz 1988. godine, o kojem je Nebojša Vučićević govorio u velikom intervjuu za MOZZART Sport.

Akter pomenutog meča rekao je u razgovoru za Kurir da zahteva od nekadašnjeg saigrača da direktno kaže na koga misli.
"Za Partizan sam odigrao više od 500 utakmica, pa možda bih i ja mogao da postavim pitanje zašto nisam dobio priliku da radim kao prvi trener, ali o tome odlučuju stručni ljudi. Takođe, naglašavam da sam u Humsku došao kao već ostvaren treren u Radu, iza mene stoje rezultati i ne može niko ništa da mi prebaci. Ukoliko Uške misli na mene, neka to javno kaže ili neka me pozove, pa ću mu odgovoriti šta imam, ali vas molim da me ne svađate s njim preko novina, jer smo dobri prijatelji", kaže Klinčarski za Kurir.

Izabrane vesti

Trećem igraču na listi sa najviše nastupa u dresu Partizana (565) nije jasno zašto se ta tema pokreće posle gotovo tri decenije.
"Ne znam kako se posle gotovo 30 godina priča o tome, kad je to završena priča, a mnogi su zbog toga davali i izjave nadležnim organima. Ne postoje nikakvi dokazi da je meč namešten, a ja tvrdim da sam potpuno čist i nisam neko ko se bavio takvim stvarima. Postoji božji sud, pa će on pokazati sve i ne želim da se moje ime pojavljuje u tom kontekstu", rekao je Klinčarski.

(FOTO: MN press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNikica KlinčarskiNebojša Vučićević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara