""
""

Kleo se vratio u Evropu, sutra debituje

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.08.17. | 10:26

Kvota na Brazilca i njegov novi klub 2,55

Nekadašnji mezimac Grobara - brazilski napadač Kleo, ima novi klub! Njegov izbor verovatno će iznenaditi mnoge, s obzirom da će karijeru nastaviti u drugoj ligi Portugalije. Da sve bude čudnije Kleo je bio slobodan u izboru nove sredine, pošto mu je istekao ugovor sa Gojasom, ali očigledno da 31-godišnji golgeter nije imao atraktivnijih ponuda. 

Izabrane vesti

Klub za koji je Kleo potpisao - Kova de Pijedad, prošle sezone za bod je uspeo da izbegne ispadanje iz lige, odnosno odlazak u baraž, no očigledno da ove ima veće ambicije. Druga portugalska liga skraćena je sa 22 na 20 klubova, veća je koncentracija kvaliteta i samim tim klubovi su naterani da više ulože kako ne bi strahovali za status u drugom rangu.  

Takmičenje u Portugalu 2 kreće sutra utakmicom Kovilja - Sporting II, a Kleov Pijedad na otvaranju prvenstva igra protiv Santa Klare.  

MOZZART KVOTE
Kova Pijedad - Santa Klara

Podsetimo, Kleverson Kordova Kleo nosio je dres Partizana od 2009. do 2011. i proslavio se uvevši crno-bele u Ligu šampiona 2010. Na 67 utakmica postigao 42 gola. Pre toga branio je i boje Crvene zvezde, da bi se po odlasku iz Srbije preselio u Kinu, gde nikada nije do kraja iskazao svoj potencijal. 

PORTUGAL 2 - SVE KVOTE

Kleo je posle još branio boje Kašive, Atletiko Paranensea i pomenutog Gojasa. Jedno vreme ponovo se dovodio u vezu sa Partizanom, ali do dogovora o povratku u Beograd nije došlo. 

(foto: MN Press)


tagovi

EvropaKleomeđunarodni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara