""
""

KLADIONICA: Da li će Orlovi ispoštovati vaše tikete?

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.09.13. | 19:19

Iako je Hrvatska favorit na papiru i u znatno boljoj poziciji od Mihinih pulena, vi i dalje verujete da će ova septembarska noć biti sjajna, a kvota 2,60 na keca dao vam je dodatni motiv da vašu veliku želju pretočite i na papir

Sumnje nema, duel Srbije i Hrvatske mogao bi da donese ogromnu radost za sve kladioce. Naravno, ako Orlovi budu ispoštovali vaše tikete i iz istorijskog susreta na Marakani odnesu sva tri boda. Iako je Hrvatska favorit na papiru i u znatno boljoj poziciji od Mihinih pulena, vi i dalje verujete da će ova septembarska noć biti sjajna za Srbiju, a kvota 2,60 na keca dao vam je dodatni motiv da veliku želju pretočite i na papir. 

A evo, mi ćemo se potruditi da vas već sada obradujemo, s obzirom da je stigla najnovija vest da je najbolji igrač Kockastih Luka Modrić u četvrtak uveče bio na VMA zbog istegnuća mišića. Da li to znači da vezista Real Madrida neće igrati još uvek ne znamo, ali ovo svakako znači da će Srbija biti u određenoj prednosti na terenu.

Izabrane vesti

Ima i vas koji ste samouvereno odigrali dvojku na Hrvate (2,85), tako da ste relativno podeljenog mišljenja kada je ovaj meč u pitanju. 

Jedan od takođe igranijih parova današnjeg dana jeste još jedan komšijski derbi, a u pitanju je susret Rumunija - Mađarska, na kojem ste vi odigrali keca bez trunke razmišljanja - 1,80

(FOTO: MN Press)


tagovi

HrvatskakladionicaKvalifikacije za SP 2014marakana 2013Srbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara