"Radost igrača Parme"
"Radost igrača Parme"

Kjevo je vodio ali nije mogao ni do boda, preokret Parmi doneo je Masimo Koda! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.09.14. | 14:34

Odlični napadač ušao u 63. minutu, a do 77. namestio dva pogotka Kasanu i sam se upisao u strelce – 2:3

Radost igrača Parme

Sve tri dosadašnje utakmice u Seriji A, Masimo Koda je počeo sa klupe, ali će u narednoj sasvim sigurno biti starter. Bivši napadač Gorice režirao je veliki preokret Parme na Bentegodiju protiv domaćeg Kjeva, koji je do 65. minuta vodio sa 1:0, ali je Koda za 12 minuta namestio dva pogotka Kasanu i sam se upisao u strelce, za prvi trijumf svog tima u ovogodišnjoj Seriji A – 2:3 (1:0).

Izabrane vesti

Kjevo je na samom početku meča još jednom pokazao da ove sezone igra potpuno drugačiji fudbal, silovito je napao goste i već u četvrtom minuta golom Iska došao do vođstva.

Domaćin je do kraja prvog poluvremena nastavio sa napadima, u nekoliko navrata je mogao da duplira vođstvo, a slična situacija na terenu bila je i na početku drugog dela igre.

Masimo Koda je ušao u igru u 63. minutu umesto nevidljivog Gezala, samo dva minuta kasnije kreirao napad svog tima za izjednačenje, a onda u 75. pogotkom doneo potpuni preokret Parmi.

Dva minuta kasnije Koda je grudima sjajno spustio loptu Kasanu, koji je iz srca šesnaesterca još jednom matirao nemoćnog Bardija.

Domaćin je u finišu meča uspeo da se trgne i osam minuta pre kraja vrati se u igru golom Paloskija, ali je Parma u finišu meča izdržala pritisak uzela tri važna boda.

(FOTO: Action images)


tagovi

Antonio KasanoEvropaItalijaKjevoMasimo KodaParmaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara