"Mateja Kežman"
"Mateja Kežman"

Kežman: Poziv Balše Butorovića nisam mogao da odbijem

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.13. | 08:19

Bivši as Partizana istakao je da je zbog Vojvodine i poziva novog predsednika kluba istog momenta napustio posao menadžera

Mateja KežmanOno što se prethodnih dana konstantno pominjalo u medijima dobilo je svoju potvrdu i na papiru – Mateja Kežman će u narednom periodu raditi kao savetnik predsednika Fudbalskog kluba Vojvodina, Balše Butorovića.

Kako sam kaže, poziv novog prvog čoveka Lala nije mogao da odbije.
“Čeka nas ogroman posao. Moja uloga je da  pomognem Balši, ali on je poslednjih sedam godina sa ocem konstantno bio prisutan u klubu, na sastancima, pregovorima i stoprocentno je u materiji. Posao u klubu zahteva ogroman rad i energiju, tako da izlazim iz menadžerskih voda“, rekao je Kežman u intervjuu za “Informer“.

Izabrane vesti

Bivši as Partizana potom je objasnio i situaciju vezanu za Abubakara Oumarua i nesuđenog napadača Voše, Eduarda Fijera.
“Što se Abubakara tiče, situacija je skroz čista. U stalnom smo kontaktu s njim, kasni zbog privatnih razloga, ali već danas bi trebalo da nam se pridruži. S Fijerom je malo drugačije. Čelnici Vojvodine potpisali su s njim predugovor još u martu. Međutim, otkad je Bata umro, Bolivijac se jednostavno nije javio. Sačekaćemo još koji dan, a ako se ne javi, predaćemo FIFA dokumentaciju i uveren sam da će spor biti rešen u našu korist“, zaključio je Kežman.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Balša ButurovićMateja KežmanSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara