""
""

Kevin Trap mora da ode iz Pariza ili neće videti Mundijal

Vreme čitanja: 1min | pon. 06.11.17. | 14:22

Golman na raskrsnici

Joakim Lev ima širok izbor, ali nema dileme da je Manuel Nojer prvi izbor, iako je trenutno povređen. Drugi je Mark Andre Ter Štegen koji je sjajnim partijama u Barseloni osigurao za status rezerve u državnom timu. A potpuno je otvorena trka za preostalo treće golmansko mesto u reprezentaciji Nemačke pred Prvenstvo sveta u Rusiji narednog leta.

Više kandidata je u opticaju. Svi, manje-više, imaju dobru biografiju i standardni su u svojim klubovima: Ralf Farman (Šalke), Bernd Leno (Leverkuzen), Oliver Bauman (Hofenhajm), jedino štrči Kevin Trap, pošto ove sezone nije odigrao ni minut u skupocenom sastavu Pari Sen Žermena.

Izabrane vesti

Prednost ima Alfons Areola, koga trener Unaj Emeri šalje među stative i u Ligi 1 i u Ligi šampiona. Jasno je da na nekadašnju „jedinici“ Ajntrahta ne računa, pa ga zato trenera golaman u reprezentaciji Nemačke, Andreas Kepke, savetuje, da pobegne sa Park prinčeva inače neće biti na spisku za Mundijal.
Ako ne brani onda je to problem. Pogotovo što će u drugom delu sezone pasti odluka koga vodimo u Rusiju. To da li će na zimu da promeni klub na kraju mora biti odluka samog igrača, ali ne bude li branio ponestaće mi argumenata da ga predložim“, iskren je Kepke.

Kevin Trap ima 27 godina, a u julu 2015. plaćen je Ajntrahtu 10.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFrancuskaKevin TrapLiga 1Pari Sen ŽermenFudbalska reprezentacija Nemačkereprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara