"Marko Kešelj protiv Olimpije"
"Marko Kešelj protiv Olimpije"

Kešelj: Prija mi boravak u Megi

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.10.14. | 16:44

"Ne žurim sa odabirom novog kluba… A tek će se pokazati koliko vrede mladi igrači Mega Vizure", kaže iskusno krilo za MOZZART Sport

Marko Kešelj protiv OlimpijeTrijumfom nad Olimpijom (85:66) ekipa Mega Vizure pojačana iskusnim Markom Kešeljem stigla je do treće pobede u ABA ligi. Povremeni reprezentativac Srbije kaže da su Ljubljančani stigli umorni u Sremsku Mitrovicu pa je posao bio delimično olakšan.
"Olimpija je imala težak meč sa Himkijem, a mi smo odigrali dobro veći deo utakmice što je dovelo do naše pobede. Naši mladi igrači su prelomili u glavama da se svaki rival može pobediti. Kontrolisali smo utakmicu i zasluženo trijumfovali", počinje priču za MOZZART Sport iskusno krilo beogradskog kluba i nastavlja.
"Boravak u Megi mi strašno prija. Tu sam da pomognem i nadam se da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Meni takođe nedostaju takmičarske utakmice jer sam poslednji duel odigrao još 10. maja. Trudićemo se da naše igre i rezultati budu što bolji".

O Meginom treneru Dejanu Milojeviću priča se u superlativima.
"Pre svega bio je vrhunski igrač, a sad je ambiciozan i perspektivan trener. Trenirao sam duže sa Megom i znam da jako pozitivno deluje na igrače, jednostavno Miloje je izuzetan čovek".

Izabrane vesti

Mega ima niz perspektivnih igrača...
"Trenutno se izdvajaju Miljenović i Jokić, ali ni ostali ne zaostaju. Tek će pokazati koliko vrede".

Sledeći rival je Zadar, a Mega ponovo igra na domaćem parketu.
"Neće biti opuštanja jer Zadar je klub sa bogatom tradicijom. Moramo da prelomimo pre svega u glavama i da dobijemo utakmicu".

Za kraj, lično planovi Kešelja su?
"Pre svega uživam u Mega Vizuri. Fizički sam spreman, ali mi nedostaju utakmice da bih povratio rutinu i takmičarski ritam. Ne žurim sa odabirom novog kluba. Želim da igram u ekipi koja ima ambicije, uvek sam igrao u timovima koji su želeli da nešto naprave kako u domaćem prvenstvu tako i u Evropi", zaključio je Kešelj.

Piše: Đurđe Mečanin; Foto: MegaVizura/Jovan Azdejković)


tagovi

Jadranska ligaMarko KešeljMega Vizura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara