"Matjaž Kek"
"Matjaž Kek"

Ako izgubi peti put zaredom...

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.11.17. | 10:41

Rijeku čeka neugodno gostovanje ambicioznom drugoligašu Gorici, a probleme bi mogao da napravi i sneg

Matjaž Kek

Dok nacija slavi odlazak reprezentacije na Mundijal, preko Grčke u doigravanju, šampiona Hrvatske čeka duel u Velikoj Gorici u okviru osmine finala Kupa. Ovaj susret četa Matjaža Keka dočekuje u prilično teškim okolnostima, neviđenim poslednjih sezona. Tim sa Rujevice vezao je četiri poraza u svim takmičenjima, i već sredinom novembra u prvenstvu zaostaje za Dinamom velikih, verovatno i nedostižnih, 12 bodova.

Izabrane vesti

Izgubljeno samopouzdanje doseglo je kritičnu granicu uoči dvoboja sa drugoplasiranim timom Druge lige i jednim od najozbiljnijih kandidata za ulazak u najjače društvo. Gorica ima par zanimljivih igrača, poput napadača Ojame, reprezentativca Estonije, vezista Maslovski je bivši igrač varšavske Legije, a defanzivac Nemanja Ljubisavljević branio je boje niškog Radničkog i Dinama iz Vranja. Reklo bi se, prilično neugodno gostovanje, imajući u vidu da domaćin nema šta da izgubi, ali i obilne padavine i sneg koji će otežati uslove za igru.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 13:00 4581 HRV K Hnk Gorica - Rijeka ug 0-2 2,41

Kek ima problema sa rovitim igračima. Eber nije trenirao zbog povrede, Elez i Vešović rade odvojeno, a reprezentativci Bradarić i Gavranović vratili su se u Rijeku u dobrom raspoloženju pošto su Hrvatska i Švajcarska osigurale plasmane na SP u Rusiji. Prethodnih dana sprekulisalo se o smeni slovenačkog stratega, i mada je on demantovao te priče, eventualni neuspeh mogao bi da upali crvenu lampicu na Rujevici.

HRVATSKA, KUP - 1/8 FINALA

Utorak
13.00: (5,90) Gorica (4,10) Rijeka (1,50)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaHrvatskaMatjaž KekRijekasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara