"FSS podelio kazne"
"FSS podelio kazne"

Kazne zbog nečasnih radnji: Oduzeti bodovi BSK-u, ČSK-u, Bežaniji i Mačvi!

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.16. | 18:50

U toku su postupci protiv Odžaka i Budućnosti iz Dobanovaca

FSS podelio kazne

"Nečasne radnje" u Prvoj ligi Srbije. Tako je predsednik FSS Slaviša Kokeza najavio obračun sa klubovima koji, između ostalog, uporno forsiraju igranje utakmica "tri za tri". Taj obračun danas je i počeo izricanjem kazni za BSK, ČSK, Bežaniju i Mačvu. Četiri pomenuta kluba, a tek da pomenemo svi su negirali krivicu, kažnjena su oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom u iznosu od 200.000 dinara.

Izabrane vesti

BSK i ČSK su kažnjeni zbog utakmice 15. kola igrane u Borči u kojoj je domaći tim slavio sa 3:2. Bežanija i Mačva zbog neočekivanog poraza lidera Prve lige Srbije u 14. kolu. Bilo je 2:0 za Bežaniju.

Ako se odluke Disciplinske komisije i potvrde, Mačva će ostati na čelu tabele, ali sada samo sa dva boda više od drugoplasirane Slobode i pet prednosti nad pirotskim Radničkim. ČSK će sa četvrte pozicije pasti na osmu, BSK sa 11. na 14, a Odžaci sa 14. na 15.

U saopštenju Disciplinske komisije FSS navodi se da i su u toku postupci protiv Odžaka i Budućnosti iz Dobanovaca, ali i nekih superligaških utakmica za koje su stigle prijave iz Uefe.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijeOdžaciMačva ŠabacFSSBudućnost DobanovciBSK BorčaBežanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara