""
""

Katalonci: Bio je čist penal, pokradeni smo!

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.13. | 19:15

Direktor Zubizareta i prvotimci Pike i Alba besni na odluku arbitra Lase da ne dosudi najstrožiju kaznu u poslednjem minutu posle duela Ramosa i Adrijana

 

Izabrane vesti

Ne smiruje se bura posle El Klasika. Iz Barselone bljuju vatru na račun sudije Pereza Lase jer smatraju da ih je u poslednjem minutu meča oštetio za čist penal posle duela Serhija Ramosa i Adrijana u šesnaestercu Reala.
“Ceo svet je video da je bio penal. Nema potrebe da se gleda snimak, kada je situacija bila kristalno jasna. Ali, mi smo klub koji je navikao da se bori sa poteškoćama, pa ćemo preborditi i ovo”, rekao je direktor katalonskog kluba, Andoni Zubizareta.

Đerar Pike je bio besan na sudiju Lasu i čak mu je pokazao gestom sa prekštenim rukama da mu je mesto u zatvoru.


“Poptuno je jasno da je bio čist penal, ali mi smo nemoćni u takvim situacijama. Nadamo se da će nam makar sudija uputiti izvinjenje”, rekao je Pike i poručio da će se Barsa izbroiti sa krizom u kojoj se nalazi:
“Znamo naše kvalitet i koliko talenta imamo u ekipi. Ovo je najbolji tim u kojem sam ikada igrao. Ovi porazi neće uticati na nas pred revanš meč sa Milanom. Imamo dovoljno kvaliteta da pobeđujemo i kada je sudija protiv nas. Danas smo zaslužili makar remi”.

I Đordi Alba je nezadovoljan…
“Zaslužili smo makar remi jer je meč bio izjednačen. Na kraju meča smo oštećeni za čist penal. Ali, šta je tu je, idemo dalje…”


tagovi

Andoni ZubizaretaĐerar PikeĐordi AlbaEvropaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara