"Kasalica"
"Kasalica"

Kasalica za MOZZART Sport: Neka se Terek i Krivbas obrate Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.06.13. | 20:33

Crnogorski reprezentativac nije znao da su ga predstavnici ruskog i ukrajinskog kluba gledali u Podgorici

KasalicaFinansijska situacija na „Marakani“ takva je da su gotovo svi igrači na prodaju. Nogu je prvi povukao Uroš Spajić, koji je otišao u Tuluz, a njegovim stopama vrlo lako može da se desi da krene i Filip Kasalica. Napadača Crvene zvezde gledali su predstavnici Tereka i Krivbasa tokom reprezentativne akcije između Crne Gore i Ukrajine (0:3), na kojoj je ostavio solidan utisak uprkos ubedljivom porazu, a u narednih deset dana pašće odluka ko će želeti da ga angažuje.
„Iskreno, ne znam ništa o tome da su predstavnici Tereka i Krivbasa bili u Podgorici. Ja sam igrač Zvezde i ako su zainteresovani neka se obrate mom klubu. Zvezda je meni na prvom mestu i ne kažem to tek tako za medije, već zaista tako mislim“, rekao je Kasalica za MOZZART Sport.

Crnogorski reprezentativac postigao je četiri gola za Zvezdu, a učinak je sigurno mogao da bude bolji.
„Povreda ligamenata kolena me je sprečila da budem efikasniji. Prvo sam se povredio protiv Rada, a posle nisam dobro zalečio i obnovio sam povredu na treningu pre meča sa Radničkim iz Niša. Pauzirao sam 20 dana, što je dug period u fudbalu“.

Kasalica i dalje žali za propuštenom prilikom da se spreči dominacija Partizana koja traje punih šest godina.
„Imali smo 11 bodova manjka, potom smanjila na dva i došli u situaciju da u derbiju preokrenemo i vratimo titulu na `Marakanu` , ali jednostvano tu utaimicu nismo odigrali na potrebnom nivou. Ona prečka ostaće mi u lošem sećanju i žaliću do kraja života. Partizan je u drugom poluvremenu bio jednostavno mnogo bolji“.

I na reprezentativnom planu brzonogi napadač crveno-belih je doživeo razočaranje.
„Imali smo priliku pri rezultatu 0:0, kada je Vučinić izašao sam jedan na jedan sa protivničkim golmanom, a kada smo ostali sa igračem manje sve je otišlo nizbrdo. Posle smo videli da nam je i bod bio dovoljan. Sada nam ostaje nada da ćemo se pobedom protiv Poljske u Varšavi vratiti na pravi put ka Brazilu“, zaključio je Kasalica.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaFilip KasalicaKrivbasPremijer ligaSuperligaTerek GrozniTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara