"Filip Kasalica"
"Filip Kasalica"

Kasalica na udaru kritika: Nedopustivo ponašanje!

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.01.14. | 17:34

Slaviša Stojanović izuzetno nezadovoljan zbog crvenog kartona crnogorskog reprezentativca u prijateljskom susretu sa Ankaranom

Filip KasalicaTransfer u Mordoviju je propao, a takve stvari umeju da poremete fudbalere. Da li samo baš zbog toga ili nečeg sasvim drugog, tek Filip Kasalica nije bio sasvim koncentrisan na današnjem kontrolnom meču sa slovenačkim drugoligašem Ankaranom, pa je početkom drugog poluvremena, samo nekoliko minuta pošto je ušao na teren, zaradio direktan crveni karton zbog bespotrebne rasprave sa glavnim sudijom.

Trener Slaviša Stojanović ne krije nezadovoljstvo zbog postupka crnogorskog reprezentativca.
"Nedopustivo je da na ovakvoj utakmici dobije crveni karton, posebno zbog prigovora. Porazgovaraću sa njim, ne želim da se takve stvari ponavljaju", kategoričan je Stojanović.

Izabrane vesti

O samom meču vrlo kratko.
"Odigrali smo dobar meč za ovu fazu priprema, sa ekipom koja u svojim redovima ima i nekoliko nekadašnjih prvoligaških igrača. Ipak, naš pristup je bio dovoljno ozbiljan da ubedljivo pobedimo. Posebno je važno što smo pet golova postigli sa igračem manje. Idemo dalje, ovo je samo jedna u nizu pripremnih utakmica".

Svakako najbolja vest za navijače crveno-belih je ta što je Darko Lazović još jednom pokazao da je povreda prošlost.
"Dobro se osećam, odlično treniramo i to se vidi iz dana u dan. Nemam strah od duela i polako ulazim u formu. Mislim da smo odigrali dobar meč, pre svega smo imali ozbiljan pristup i želju. To je rezultiralo da kvalitet dođe do izražaja, i da postignemo sedam golova", rekao je Lazović, koji je na terenu proveo 60 minuta.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlaviša Stojanovićpripreme 2013/2014Filip KasalicaDarko LazovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara