"Kasalica"
"Kasalica"

Kasalica između Rusije i Ukrajine

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.13. | 21:34

Crnogorskog reprezentativca gledali Terek i Krivbas. Bajković čeka ponude, a nije nemoguće da ostane i 12 godinu u Zvezdi

KasalicaUroš Spajić prvi je napustio Crvenu zvezdu, mnogi očekuju da je sledeći Luka Milivojević, ali izgleda da će pre njega u pečalbu krenuti Filip Kasalica. Napadač crveno-belih bio je u tefteru Lila i Štutgarta, međutim, konkretne poteze vuku Terek i Krivbas, prenose Novosti.

Predstavnici ruskog i ukrajinskog kluba došli su u Podgoricu da još jednom snime hitronogog Kasalicu pre konačne odluke. Iako su Crnogorci ubedljivo izgubili od Ukrajine (0:3), emisari ovih klubova mogli su da se uvere u njegove mogućnosti i nisu napustili stadion pod Goricom razočarani.

Na “Marakani” još nisu dobili ponudu, ali nadaju se da će uskoro stići kako bi popunili rupe. Rusi i Ukrajinci su najavili da će se izjasniti najkasnije za desetak dana, pošto im je urgentno da dovedu igrače za predstojeću sezonu zbog priprema koje startuju ubrzo u Austriji.

Zanimljivo je videti da li će posle 11 sezona provedenih u Ljutice Bogdana možda Boban Bajković spakovati kofere i nastaviti karijeru u inostranstvu.
“Zovu sa nekoliko strana i raspituju se za uslove. Ipak, navikao sam da čekam i ne pada mi teško da i dalje ostanem u Zvezdi. Zasad je realna opcija da ostanem, a ako se eventualno pojavi dobra kombinacija, sešćemo da se dogovorimo”, jasan je Bajković.

(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

EvropaFilip KasalicaKrivbasPremijer ligaRusijaTerek GrozniUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara