"Trenutak kada je isključen Vidal"
"Trenutak kada je isključen Vidal"

Kasai nem o incidentu iz svlačionice

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.04.17. | 11:02

Osramoćeni arbitar duela između Reala i Bajerna nije uneo u zapisnik da su ga fizički napali Alkantara, Levandovski i Vidal

Trenutak kada je isključen VidalKako navodi Marka, osramoćeni glavni sudija revanš meča četvrtfinala Lige šampiona između Real Madrida i Bajerna, Viktor Kasai nije uneo u zapisnik da su ga fizički napala tri asa bavarskog kluba po završetku susreta.

Španski mediji su juče preneli vest da su nakon meča, užasnuti i revoltirani katastrofalnim "deljenjem pravde" mađarskog arbitra, u njegovu svlačionicu upali Tijago Alkantara, Robert Levandovski i Arturo Vidal. Navodno je čak obezbeđenje moralo da se umeša i zaštiti Kasaija i njegovu ekipu koja je dozvolila sebi katastrofalne previde i odluke.

Izabrane vesti

Sudija iz Tatabanje je dozvolio čak dva gola Reala iz ofsajda u produžetku, a pritom je preoštro i nepotrebno u 84. minutu isključio Vidala, čime je praktično vezao ruke gostima i pogurao domaćina. A možda i sebi uništio karijeru, te je moguće da je upravo zbog toga odlučio da zanemari incident iz svlačionice, ne bi li nekako smirio strasti i time sebi dao malo nade da će ostati u vrhu UEFA sudijske organizacije.

(foto: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenEvropaLiga šampionaMađarskaReal MadridViktor Kasai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara