""
""

Karte za Kup Radivoja Koraća se prodaju odlično, večiti već uzeli 500 ulaznica za polufinale!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.02.16. | 18:35

Najveće gužve očekuju se u sredu i četvrtak...

Vreme bitke za Žućkovu levicu se bliži, a samim tim raste i potražnja kompleta ulaznica za završnicu nacionalnog kupa, koji će se i ove godine igrati u niškom Čairu, u periodu od 18. do 21. februara. 

Izabrane vesti

Međutim, ljubitelji košarke ne moraju da brinu, jer iz organizacije finalnog turnira poručuju da ulaznice još nisu rasprodate, iako najveće gužve na blagajnama očekuju u dva dana pred početak takmičenja. 
"Prodato je oko 1.200 kompleta do sada. U prodaji će se naći samo deo kompleta za parter, jer imamo obaveze prema Košarkaškom savezu, gostima iz zemlje i inostranstva, mnogo poznatih lica je najavilo dolazak u Niš u danima koji slede", rečeno je iz organizacije turnira portalu Južne vesti.

Interesantno, beogradski večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, navodno su već uzeli po 250 ulaznica za predstojeće polufinale, u kojem će vrlo verovatno na programu biti treći večiti derbi ove sezone.

Kompleti ulaznica za Kup Koraća biće u prodaji po cenama od 2.000 dinara za tribine i 4.000 za parter. Pojedinačne karte će moći da se kupe ako se ne prodaju svi kompleti. Ulaznica za četvrtfinalne koštaće 500 dinara, za polufinala 700, a finale 800 dinara. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

ulazniceSrbijaFK PartizanNišMetalac ValjevoMega LeksKup Radivoja KoraćaKarteJadranska ligaFK Crvena zvezdaČair

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara