"Karizo"
"Karizo"

Karizo: Kriv sam, moja greška je glavni uzrok poraza! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.03.15. | 10:23

"Moj pogrešan pas ka Žuanu Žezusu im je dao vetar u leđa", istakao je golman Intera posle poraza u Nemačkoj

Karizo

Golman Intera preuzima krivicu za fijasko u Nemačkoj! Huan Pablo Karizo priznao je grešku i istakao da najveću odgovornost za poraz Nerazura na gostovanju Volfsburgu (3:1) u osmini finala Lige Evrope ima on zbog velike greške koja prethodio drugom golu Vukova i koji je Nemcima dao vetar u leđa na putu do konačnog trijumfa.

Izabrane vesti

Zaista, tok meča je mogao biti mnogo drugačiji da Karizo nije poslao očajan pas ka defanzivcu Žuanu Žezusu koji je bio glavni uzrok vođstva domaćina. No, golman Milaneza preuzeo je potpunu odgovornost za poraz svog tima.
"Moja greška im je dala prednost. Moj pogrešan pas ka Žuanu Žezusu im je dao vetar u leđa. Nažalost, mogućnost da se dogodi takav kiks je sastavni deo fudbala. Do te greške oni nisu igrali naročito dobro. Dešava se da doneseto pogrešne odluke i to se meni sada dogodilo", istako je čuvar mreže Mančinijevog tima.

Posle greške i primljenog gola, indisponirana Interova odbrana je još jednom kapitulirala kasnije,  pa se odaje utisak da je Karizo zaista u dobroj meri odlučio pobednika prvog meča osmine finala Lige Evrope, ali mu se mora odati priznanje zbog činjenice da nije pobegao od odgovornosti za poraz u Nemačkoj.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Liga EvropeItalijaInterHuan Pablo KarizoEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara