"Miralas i Lukaku"
"Miralas i Lukaku"

Karamele utišale Folksvagen arenu, Sevilja stradala na De Kajpu, Napoli pregrmeo Prag (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 27.11.14. | 21:05

Fenomenalni napadački tandem Romelu Lukaku - Kevin Miralas učestvovao u oba pogotka sastava Roberta Martineza - 2:0

Miralas i Lukaku

Fudbaleri Evertona ostvarili su plasman u 1/16 finala Lige Evrope, pošto su na Folksvagen areni savladali domaći Volfsburg i kolo pre kraja osigurali prvu poziciju u grupi H - 0:2 (0:1). Ovaj poraz potpuno je zakomplikovao situaciju ekipi Ditera Hekinga, koja će u poslednjem kolu morati da ostane neporažena na gostovanju francuskom Lilu.

Izabrane vesti

Karamele je predvodio fenomenalni napadački tandem Romelu Lukaku - Kevin Miralas, koji je učestvovao u oba pogotka sastava Roberta Martineza. Prvo je bivši napadač Olimpijakosa namestio pogodak kolegi iz belgijske reprezentacije u 43. minutu, na šta mu se Lukaku odužio 15 minuta pre kraja meča.

Fenomenalnu pobedu ostvario je Fejernord protiv aktuelnog osvajača Lige Evrope, Sevilje, na svom De Kajpu - 2:0 (0:0). Domaćin je veliku bitku dobio u drugom delu meča. Odlične goste načeo je Tornstra u 56. minutu, dok im je fantstičnim pogotkom sedam minuta pre kraja presudio El Ahmadi.

Taj rezultat je najmanje odgovarao Rijeki, koja je još jednom kvalitetnom partijom srušila Standard iz Liježa (2:0), pa je kolo pre kraja prišla drugoplasiranoj Sevilji na bod zaostatka i u poslednjem kolu će morati da savlada favorizovani sastav Unaja Emerija na Sančez Pishuanu.

Napoli je došao do važnog boda na gostovanju Sparti u Pragu (0:0), pa će u poslednjem kolu na svom terenu protiv prežaljenog Slovana imati priliku da obezbedi plasman u 1/16 finala.

Sparta će imati težak zadatak u Bernu, gde će u direktnom okšaju sa Jang Bojsom pokušati da dođe do tok cilja. Švajcarska ekipa je večeras lagano savladala Slovan u Bratislavi sa 3:1.

Grupa G:

Fejenord - Sevilja 2:0 (0:0)
/Tornstra 56, Ahmadi 83/

Rijeka - Standard 2:0 (2:0)
/Moizes 25, Kramarić 34pen/

Grupa H:

Krasnodar - Lil 1:1 (1:0)
/Ari 35 - Ru 79/

Volfsburg - Everton 0:2 (0:1)
/Lukaku 43, Miralas 75/

Grupa I:

Slovan - Jang Bojs 1:3 (1:2)
/Suma 11 - Oro 9, Kubo 18, 63/

Sparta - Napoli 0:0

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvertonEvropaFajenordHolandijaHrvatskaKevin MiraljasLiga EvropeRomelu LukakuSeviljaStandard LiježVolfzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara