"Matavž i Verheg "
"Matavž i Verheg "

Kapiten Augzburga: Jednostavno senzacionalno!

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.12.15. | 13:42

"Imali smo i malo sreće", kaže Paul Verheg

Matavž i Verheg Augzburgu su bila potrebna tri gola da bi imao šansu da prođe dalje, a Nemci su shodno svom mentalitetu "uknapili" sve u poslednjim minutima meča i sa pobedom od 1:3 plasirali se u dalje takmičenje Lige Evrope. Kapiten nemačkog sastava, Paul Verheg, ističe da je njegov tima napravio veliki posao, ali da je imao i malo sreće.
"Ovo je bilo jednostavno senzacionalno! Verovali smo u to sve vreme. Posle drugog gola smo videli da je igračima Partizana opalo samopouzdanje. Imali smo i malo sreće, ali morate prizanti da je sve zasluženo na terenu. Jesmo postigli gol na samom kraju meča, ali bez obzira na to kako to gledate, trebalo nam je tri gola i mi smo ih dali", istakao je kapiten nemačkog sastava.

Problem za Augzburg je povreda Kalsena Brakera koji će sigurno odsustvovati sa terena određeno vreme, na štakama je posle povrede koju je zadobio posle oštrog starta Nikole Ninkovića. U nemačkim medijima se čak spekuliše da je to bio start za crveni karton, ali je Paolo Taljavento pokazao žuti.

Izabrane vesti

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Paul VerhegNemackaLiga EvropeEvropaaugzburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara