""
""

Kapiten Atletika dobio nepristojnu ponudu iz Kine i ugovor težak 23.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.01.16. | 13:00

Gabiju se smeše vreće para...

Kineski klubovi prilično su aktivni na tržištu ove zime. Sve je počelo sa Đijangsuom i neuspelom ofanzivom na triling Guarin - Adrijano - Žervinjo, Hebej i Šangaj su iskoristili trenutak i ukrali slavu velikom rivalu, a Guangdžou je na pragu da napravi sledeći veliki posao. Kako piše madridski list AS čelnici Guangdžoua pokucali su na vrata Visente Kalderona i kapitenu Gabiju ponudili mega ugovor težak 23.000.000 evra za tri sezone, odnosno 7.500.000 evra godišnje!

Izabrane vesti

Gabi je, kako se prenosi, zaintrigiran ponudom koja je stigla, ali je navodno otvoren i za opciju produžetka saradnje sa Atletikom, pošto mu ugovor ističe juna 2017. godine.

Ali, sada je sve na Dijegu Simeoneu. Gabi ima 32. godine, ali je Simeoneov verni vojnik i produžena ruka na terenu, zbog čega je vrlo verovatno da će nekadašnji španski reprezentativac i ostati na mestu najvećih uspeha u karijeri i klubu u kojem je započeo karijeru. AS navodi da se za Gabijevo zdravlje raspituje i nekoliko premijerligaških klubova, a nije poznato koliko bi obeštećenje dobio Atletiko od potencijalne prodaje. 

Podsetimo, trener Guangdžoua je Luis Felipe Skolari, a najpoznatije ime u timu je nekadašnji vezista Totenhema Paulinjo. Dres kineskog kluba nosili su i Kanavaro, Đilardino i Dijamanti, a sa klupe je ekipu vodio legendarni Marčelo Lipi.

Sve informacije sa transfer pijace možete pogledati u našem dnevnom blogu "TRANSFERI UŽIVO", klikom na naš tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK 2016" ili na našem Specijalu "PRELAZNI ROK".

>>>> MOZZART Sport pratite i na našoj novoj Fejsbuk stranici <<<<

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŠpanijaPrimeraKinaGuangdžou EvergrandeGabiEvropaAtletiko Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara