"Lorik Cana"
"Lorik Cana"

Kapiten Albanije: Šteta što u Beograd ne odlazimo sa svih šest bodova!

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.10.14. | 16:41

"Moramo da pokažemo našu snagu i izborimo što bolji rezultat”, poručio je Lorik Cana

Lorik CanaMalo je nedostajalo da Albanija ostvari maksimalan učinak u prva dva kvalifikaciona meča za odlazak na EP. Albanci su kao gosti šokirali Portugaliju (1:0), potom su bili na pragu da savladaju i Dansku, ali je Vibe devet minuta pre kraja sprečio novo nacionalno slavlje (1:1). Ipak, i remi je bio dovoljan da se nađu na liderskoj poziciji u I grupi pre meča sa Srbijom u Beogradu.
“Duel sa Danskom je proticao baš onako kako smo se i spremali. Njima smo ostavili prostora, a mi smo se oslonili na kontra napade. Držali smo se dobro u prvom poluvremenu, međutim, u nastavku su zaigrali sa četiri napadača, tako da je umor učinio svoje. U tom slučaju nedostajalo nam je malo sreće, ali ne treba sada kritikovati igrače”, rekao je kapiten Albanije Lorik Cana.

Cana, koji u Laciju igra zajedno sa Filipom Đorđevićem i Dušanom Bastom, žali što učinak nije maksimalan pred odlazak na vruć teren 
“Malo smo razočarani pošto smo hteli da pobedimo zbog navijača, međutim, mislim da je ovo realan rezultat. Šteta je što u Beograd ne odlazimo sa svih šest bodova. Imamo neke probleme na fizičkom planu, ali dovoljno vremena da se pripremimo za ovaj težak izazov. Moramo da pokažemo našu snagu i izborimo što bolji rezultat”, zaključio je Cana. 

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

AlbanijaEvropaLorik Canareprezentativni fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara