""
""

Kanga odstranjen iz Zvezde

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.05.17. | 11:45

Izgleda da je kraj...

Gelor Kanga i Crvena zvezda - čini se da je gotovo.

Još nije „puklo“,  međutim, prema poslednjim informacijama sa Marakane, deluje da je reprezentativac Gabona završio misiju u  srpskom fudbalu, posle samo jedne sezone. Vezista crveno-belih nije igrao u poslednjem prvenstvenom kolu protiv Radničkog iz Niša, a pitanje je da li će biti u kombinaciji za finale Kupa, u subotu na stadionu Partizana.
Prekršio je klupsku disciplinu, a danas ne trenira jer je, kako kaže, povređen“, rekao je uoči početka treninga u ponedeljak Boško Đurovski, šef stručnog štaba Crene zvezde, a prenose Večernje novosti.

Izabrane vesti

Zasad se ne zna šta je tačno uradio Gelor Kanga, ali vredi podsetiti da mu ovo nije prvi incident u Zvezdi. Letos je ostavio ekipu na cedilu pošto je dobio crveni karton u revanšu sa Ludogorecom, po okončanju poslednjeg večitog derbija napao je Evertona Luiza iz Partizana, u tunelu Marakane, da bi protiv Vojvodine zaradio suspenduijući žuti kartion i tako sam sebe izbacio iz tima za gostovanje Voždovcu, gde su crveno-beli izgubili kljulčne bodove u šampionskoj trci. 

Čekajući više informacija sa Marakane...

(FOTO: Star sprot) 


tagovi

Boško ĐurovskiFK Crvena zvezdaGelor KangaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara