""
""

Kamil Glik se poverio: Idem iz Torina! Moj novi klub je Monako

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.06.16. | 23:50

Transfer vredan 15.000.000 evra

Torino nije izdržao. Ostaje bez jednog od svojih najboljih igrača. Štoper Kamil Glik potvrdio je da napušta italijanski klub i tamošnji fudbal, jer je na njegovu adresu stigla unosna ponuda Monaka.

Poljski reprezentativac je na nju odgovorio pozitivno i čim sa svojom selekcijom završi učešće na Prvenstvu Evrope - a naredna prepreka je Portugalija u četvrtak veče u Marselju - putuje na jug Francuske, da stavi potpis na ugovor sa Kneževima.

Izabrane vesti

Prve informacije govore da će ugovor biti vredan 15.000.000 evra, koliko će Monako proslediti u Torino, ali da su u tu sumu uračunati bonosi na osnovu broja utakmica i eventualnih trofeja.
Ponuda Monaka je najbolja koju smo dobili i Torino i ja. Osim nje, imali smo ponudu Bešiktaša, međutim, onda nije odgovarala mom sadašnjem klubu, iz poštovanja prema njemu nisam je ni razmatrao. Trenutno razmišljam samo da što biolje odigramo završnicu Prvenstva Evrope, a posle toga idem na lekarske preglede i sve ostalo što prati ugovor“, rekao je poljskim medijima Kamil Glik.

Glik ima 28 godina, a poslednjih pet sezona bio je standardan u dresu Torina.
Posle pet godina u Torinu vreme je da razmislim u budućnosti. Potrebna mi je promena. A Monako će igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona“, dodao je Glik.

Pročitajte sve vesti vezane za prelazni rok u našem SPECIJALU, ili klikom na tag „LETNJI PRELAZNI ROK 2016“.

(FOTO: Action images)

 


tagovi

TorinoSerija AMonakoLiga 1letnji prelazni rok 2016Kamil GlikItalijaFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara