""
""

Kaluđerović i Denković: Vojvodinu nismo mogli da odbijemo

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.07.13. | 15:35

Novosađani predstavili tandem navalih igrača, a oni obećali da će igrati za navijače, Kežman u Ajndhovenu igra revijalni meč i dogovara saradnju sa PSV-om

Vojvodina je još pre prve utakmice sa Honvedom dogovorila dolaske dvojice igrača u manevru, a dan posle odlične partije u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope predstavila Andriju Kaluđerovića i Stefana Denkovića, koji bi trebalo da budu osveženja u napadu ekipe Marka Nikolića.
Denkovića dugo pratimo, dok je Kaluđerović svima dobro poznat. Verujemo da će biti velika pojačanja za Vojvodinu. Na njima je da se dokažu treneru Nikoliću i izbore za mesto u tim“, poručio je Saša Drakulić, uz napomenu da Novosađani i dalje pregovaraju sa nekoliko inostranih klubova oko transfera Abubakara, Vulićevića i Trajkovića.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Izabrane vesti

DRAKULIĆ O BURSI: FREJ JE ZVEZDA, ISTIČE SE I BATALJA

Ako izbaci Honved, Vojvodina će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv Burse.
„Naše misli su usmerene ka preostalih 90 minuta u Budimpešti. Želimo da taj duel završimo valjano, a nadam se da ćemo od četvrtka uveče baciti akcenat na sledećeg rivala. Sada bih samo rekao da je u tom klubu igrao naš Stepanov, da je zvezda tima golman Sebastjan Frej, nekadašnji čuvar mreže Parme i Fjorentine, a uz njega se ističe Argentinac Pablo Martin Batalja“, podseća sportski direktor Vojvodine, Saša Drakulić.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Stefan Denković stiže iz Izraela, proveo je dve godine u Hapoelu iz Haife, a jutros je odigrao i prvi test meč u dresu crveno-belih, postigao je dva efektna gola.
Vojvodina je veliki klub, ponudu nisam mogao da odbijem, želim da napredujem. Učiniću sve da ostavim trag u crveno-belom dresu i da me navijači zavole“, najavio je Denkovića.

Andrija Kaluđerović je na „Karađorđe“ stigao posle epizoda u Pekingu i Rasingu iz Santandera.
U Pekingu nisam dobio pravu šansu. Odrekao sam se većeg ugovora, jel želim da igram. A siguran sam da ću u Vojvodini dobiti šansu i dokazati se golovima. Poziv nisam mogao da odbijem, a jedan od razloga jeste i što Vojvodinu trenira moj nekadašnji trener u Radu, Marko Nikolić“, poručio je bivši špic Crvene zvezde.

Iz Vojvodine su obavestili da je član Upravnog odbora Mateja Kežman otputovao u Holandiju, igraće revijalni meč u čast završetka karijere njegovog nekadašnjeg saigrača iz PSV-a, Marka van Bomela, ali istovremeno pokušati da dogovori poslovnu saradnju sa Filipsovcima, pa će na sledeći sastanak u zemlju Lala sa njim putovati predsednik Balša Boturović i sportski direktor Saša Drakulić.

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Andrija KaluđerovićSrbijaStefan DenkovićSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara