""
""

Kalu u superlativu o Ančelotiju: Pored njega Bajern će izgledati još moćnije

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.03.16. | 17:45

Pep je već zaboravljen, čeka se Italijan...

Pep Gvardiola broji poslednje dane na klupi Bajerna, Karlo Ančeloti polako se priprema da preuzme njegovu poziciju, a napadač Herte Salomon Kalu smatra da će bavarska mašinerija izgledati još bolje pod vođstvom popularnog Karleta

Izabrane vesti

Kalu je u razgovoru za Bild govorio o iskustvu koje je on svojevremeno imao sa Ančelotijem u Čelsiju u periodu od 2009. do 2011. godine i praktično istakao sve ono što su pre njega učinili brojni fudbalski asovi - o Karlu samo u superlativu. 
"Sa Karlom Ančelotijem Bajern će izgledati još moćnije. On je neverovatna osoba i fantastičan trener. Karlo zna kako da motiviše igrače i to radi jednim izuzetno pametnim pristupom", rekao je Kalu i u istom dahu nastavio:
"Tokom vremena koje smo proveli zajedno u Čelsiju naučio sam toliko taktičkih stvari od njega. Naučio me je kako da budem opasniji u napadu, kako treba stalno da se krećem između protivničkih linija i da ću tako uraditi mnogo toga dobrog. Jako sam mu zahvalan zbog svega", poručio je reprezentativac Obale Slonovače, koji nije krio da jedva čeka ponovni susret sa italijanskim šefom struke. 

Karlo Ančeloti - čovek koji je pobrao sve simpatije...

MOZZART Sport pratite i na našoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Salomon KaluNemackaKarlo AnćelotiEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara