""
""

Kakvo iznenadjenje: Venger dovodi mladog Francuza

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.13. | 16:55

Dok navijači Arsenala priželjkuju Runija, menadžer najavljuje dovođenje svog neiskusnog sunarodnika

 

 

Izabrane vesti

Trener Arsenala Arsen Venger pokazuje da još nije preležao svoju “boljku” da dovodi mlade Francuze. Stručnjak koji će posle nedelje i Fergusonovog odlaska u penziju postati trener sa najdužim stažom na klupi nekog premijerligaša priznao je da su razgovori o transferu mladog napadača Oksera Jaje Sanoga u završnoj fazi.
“Trenutno smo u daleko dogurali u razgovorima, ali ništa još uvek nije gotovo. Veoma sam uveren da ćemo završiti posao. On je mlad napadač koji obećava, ima talenta, mnogo talenta”, rekao je Venger koji osam godina nije podigao trofej.

Napadač francuskog drugoligaša je član mlade reprezentacije Francuske, postigao je devet golova na 19 utakmica ove sezone, visok je 190 cm i po stasu se uklapa u profil jakih i visokih napadača koje je Venger dovodio u Arsenal poput Adebajora, Šamaka, Žirua i Bendtnera. Navijači Arsenala se nadaju da će vratiti Junajtedu milo za drago za otimanje Robina Van Persija prošlog leta i kupiti buntovnika Vejna Runija, mada su veće  šanse da će umesto njega dobiti prvotimca Oksera kome na kraju sezone ističe ugovor.

Ako ovaj dvadesetogodišnjak pređe u redove Tobdžija biće sedmi francuski internationalac na Emiratima pored Koščelnog, Skilaćija, Sanje, Kokelana, Žirua i Diabija.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerArsenalEngleskaEvropaJaja SanogoPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara