Toma Bašić
Toma Bašić

Kakve to budale rade u Bordou? Zaboravili da prijave drugo najskuplje pojačanje za Ligu Evrope

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.09.18. | 19:25

Teško je poverovati da se ovo događa u profesionalnom fudbalu...

Neverovatan peh dogodio se bivšem fudbaleru Hajduka iz Splita Tomi Bašiću (21) koji se ovog leta preselio u redove francuskog velikana Bordoa. Tamo je već odigrao dve utakmice u kojima je ušao u igru u završnici i lagano se prilagođava, konkuriše za satartnih 11, ali...

Njegov novi klub ga nije prijavio za utakmice Lige Evrope u kojoj će ove sezone učestvovati. Neverovatno, ali istinito, i sam predsednik Žirondinaca je priznao danas da se radilo o greški jer su zaboravili da ga prijave.
"Pogrešili smo i prevideli kompletnu situaciju. Nije bilo namerno, radi se administrativnoj greški", priznao je predsednik Stefan Martin na promociji novog generalnog menadžera kluba Rikarda

Izabrane vesti

Toma Bašić ove sezone tako neće moći da igra evropske utakmice (bar do januara) iako je očigledno da se nalazi u uskom krugu igrača Bordoa koje ove sezone čeka ozbiljna minutaža. Hajduk ga je početkom avgusta prodao u Francusku za 3.500.000 evra (drugo najskuplje pojačanje Bordoa ovogа leta), a 21-godišnji vezista je sada ostao bez prilike da se pokaže na evropskoj sceni u prvom delu sezone.

Bašić je inače član hrvatske mlade reprezentacije i jedan je od najtalentovanijih vezista Kockastih koji tek dolaze i pred kojima je velika karijera.

Foto: Bordo 


tagovi

Letnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara