"Dragoljub Bekvalac i Vladan Milojević"
"Dragoljub Bekvalac i Vladan Milojević"

Kakva Zvezda, kakav Partizan? Bekvalac kaže da je Čuka najbolji tim koji je gostovao u Nišu!

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.11.13. | 18:06

Po onome što večiti beogradski rivali prikazuju ove jeseni možda je trener Radničkog i u pravu

Dragoljub Bekvalac i Vladan MilojevićSreća se osmehnula Radničkom u derbiju 14. kola Superlige u Nišu. Taman što su svi pomislili da će Čukarički uspeti da odnese bod sa Čaira, gužva u kaznenom prostoru gostiju iz Beograda i pogodak u 94. minutu za minimalac domaćih od 1:0.
"Moja ekipa je u poslednjih 10 minuta, nošena velikom podrškom sa tribina, nagrađena od Boga", iskren je posle meča bio trener Radničkog Dragoljub Bekvalac, koji je istakao da Čuka više ne može da se naziva nikakvim iznenađenjem, jer tim sa Banovog Brda iz meča u meč dokazuje kvalitet.
"Nije se desilo ništa od onog što nismo predvideli. Ekipa Čuke je najbolja ekipa koja je gostovala u Nišu. Izuzetno kvalitetna", hvalio je rivala Bekvalac, a o težini njegovih reči najbolje govori podatak da su ove jeseni na Čairu već igrali i Partizan i Crvena zvezda.

Doduše, i jedni i drugi su uspeli da u Beograd odnesu jedan bod.

Izabrane vesti

Trener Čukaričkog Vladan Milojević žali što u toj nameri nije uspeo i njegov tim.
"Čast mi je da sedim porede trenera Bekvalca koji je pisao istoriju jugoslovenskog i srpskog fudbala. Samom utakmicom nisam zadovoljan, moja ekipa je u poslednjoj sekundi primila gol i to je nešto ćemo morati da analiziramo. Tvrda, takmičarska utakmica i čestitam i želim sve najbolje Radničkom u nastavku prvenstva".

(FOTO: Star Sport, ekskluzivno za MOZZAR Sport)


tagovi

ČukaričkiDragoljub BekvalacRadnički NišSrbijaSuperligaVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara