"Navijači Velsa"
"Navijači Velsa"

Kakva atmosfera čeka Orlove? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.11.16. | 10:06

"Kada izađete na teren ne obraćate mnogo pažnju na tribine, iako sve čujete. Ali, kada krene himna... To je toliko glasno da nemate šanse nego da stanete na minut i shvatite šta se događa oko vas. To je nešto posebno", rekao je kapiten Velsa Ešli Vilijams

Navijači VelsaSrbija će u Kardifu igrati protiv polufinalista Evropskog prvenstva, ali i protiv bučnih navijača na stadionu Kardif Sitija. O atmosferi kada igra reprezentacija Velsa govorio je i kapiten Zmajeva Ešli Vilijams

Govorio je o tome s ponosom. U njegovim rečima se videlo koliko njemu, Geretu Bejlu i drugarima znači podrška vatrenih navijača.
"Kada izađete na teren ne obraćate mnogo pažnju na tribine, iako čujete. Ali, kada krene himna... To je toliko glasno da nemate šanse nego da stanete na minut i shvatite šta se događa oko vas. To je nešto posebno", rekao je Vilijams.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

On se prisetio meča protiv Belgije u junu prošle godine kada su Zmajevi slavili s 1:0. Iako igra u Premijer ligi, kaže da je to bilo najlepše veče koje je doživeo.
"Meč protiv Srbije će biti sličan tom. To je moje najlepše veče u karijeri. Pune tribine, atmosfera je bila neverovatna. Nosili su nas tokom celog meča. Stalno su pevali. Morali ste da budete tamo da to osetite. Svi koji su bili znaju o čemu pričam. Želim da tako bude i protiv Srbije", rekao je Ešli Vilijams.

SPECIJAL (Vels - Srbija): Gol glavom 2,30; iz penala 4,50; crveni karton 3,20...

Izneo je i svoja očekivanja pred meč.
"Definitivno igramo protiv dobrog tima. Ako želimo da pobedimo moramo da uradimo mnogo toga dobrog. Da se držimo plana. A ako budemo igrali kao one večeri protiv Belgije, možemo svakog da pobedimo. Nije ovo utakmica koju moramo da dobijemo da bismo se kvalifikovali, ali shvatamo da je jako važna", objasnio je Vilijams.

Meč je na programu od 20.45.

(FOTO: Action images)


tagovi

VelsSrbijareprezentativni fudbalEvropaEšli Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara