""
""

Kako vam ovo zvuči - Na golu Reala je Zidan! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.01.14. | 17:30

Španski mediji su već pronašli naslednika Ikeru Kasiljasu... Mladog, supertalentovanog sina velikog Zinedina Zidana

Nekada je tata Zinedin stvarao magiju fudbalskim pozornicama širom Starog kontinenta, a u bliskoj budućnosti poklonici najvažnije sporedne stvari na svetu mogli bi da uživaju u čarolijama njegovih naslednika – Enca, Luke i Tea Zidana.

Trojica supertalentovanih momaka trenutno "peku" zanat u fudbalskoj akademiji Real Madrida i, prema pisanju brojnih evropskih medija, trebalo bi da predstavljaju budućnost kluba iz prestonice Španije.

Izabrane vesti

Najstariji Zizuov sin Enco je ujedno i najpoznatiji fudbalskom svetu. Za njega su se već interesovali brojni fudbalski giganti, ali uprava nema nameru da se odrekne buduće "zlatne koke". Enco igra na istoj poziciji kao i njegov otac, ali i mlađi brat Teo, dok je Luka, verovali ili ne, golman!

A upravo je mladi čuvar mreže zapao u žižu javnosti, posle pobede kadeta Reala nad vršnjacima Mančester Sitija rezultatom 1:0 na turniru u Dohi - Alkas Kupu.

Luka je sa tri neverovatne odbrane u toj utakmici pokazao sav svoj raskošni talenat, a proglašen je i za igrača utakmice.

Madridski mediji su već počeli da grade priču oko Luke Zidana, kojeg su etiketirali kao novu mladu zvezdu evropskog fudbala i naslednika Ikera Kasiljasa. Podsetimo, kapiten Reala i reprezentacije Španije je sa 18 godina prvi put debitovao u seniorskom pogonu Kraljevskog kluba i postao prava legenda kluba sa stadiona Santjago Bernabeu...

(FOTO: Screenshot)


tagovi

ŠpanijaReal MadridPrimeraLuka ZidanEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara