""
""

Kako vam ovo zvuči - Jaja Ture u Mančester junajtedu!? I to četiri dana pred derbi

Vreme čitanja: 2min | uto. 06.09.16. | 18:47

Agent diže prašinu i opet proziva Gvardiolu, tvrdnjom da je Siti izgubio navijačku podršklu u Africi

Jaja Ture na listi želja Mančester junajteda. Jaja Ture na listi želja Arsenala.

Nije šala, iako je Dimitri Seluk često umeo da sve nasmeje svojim izjavama. Agent 33-godišnjeg veziste i jednog od ključnih igrača Mančester Sitija prethodnih sezona uverava da dva engleska velika planiraju da angažuju njegovog klijenta. Samo, navodno, iz poštovanja prema Građanima, Jaja ne želi da pojača konkurenciju u borbi za titulu.
„To bi bilo nemoguće“, poverio se Seluk Skaj sportu, pošto im je i „šapnuo“ da za Turea postoji interes sa Old Traforda i Emirata.  

Izabrane vesti

Ovo je ponižavanje Jaje Turea

Jaja Ture je je dugo bio na radaru Intera, ali je na kraju tek završenog prelaznog roka ostao na Etihadu, iako je svestan da se neće naigrati fudbala pod palicom Pepa Gvardiole. Odlučio je da sačeka narednu transfer pijacu, a dotad zrgne još više novca, na osnovu činjenice da je jedan od najplaćenijih igrača kluba. Makar ne bio ni starter.
„Jaja Ture ima ponude iz Kine, Turske, Italije i SAD-a. Gledaće da potpiše predugovor u januaru sa nekim od klubova koji ga traže. Imaće dosta ponuda na zimu. Naravno da ga žele Kinezi i Amerikanci, ali sigurno će biti dosta dobrih ponuda i iz Engleske i iz kontinentalnog dela Evrope“.

Seluk kaže da odluka Pepa Gvardiole da njegovog zastupnika eliminiše sa spiska licenciranih igrača za mečeve Lige šampiona nije uticala na motiv fudbalera.
„U dobroj je formi, mislim da je oslabio sedam kilograma. Možda to nije dovoljno dobro za Gvardiolu, ali sećate se da Pepu nije valajo ni Zlatan Ibrahimović u Barseloni“.

Na kraju je još Dmitrij Seluk dosolio:
„Siti će zbog odluke Gvardiole da ga precrta sa spiska igrača za Ligu šampiona izgubiti dosta navijača u Africi. Sad će početi mnogi da navijaju za Mančester junajted. Dosta ljudi iz Afrike je reklo kako više ne želi da gleda Građane na TV-u“.

Sve to pred subotnji derbi Premijer lige Mančester junajted - Mančester Siti, od 13.30. Kvote Kladionice MOZZART za taj meč pogledajte OVDE.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaPep GvardiolaMančester SitiJaja TureEvropaEngleskaDimitri Seluk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara