"Stiv Mekmanaman tokom žreba u Nionu"
"Stiv Mekmanaman tokom žreba u Nionu"

Kako je 'namešten' žreb LŠ: Mekmanaman gospodar prstenova! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.03.13. | 20:02

Pročitajte teoriju zavere nekadašnjeg turskog arbitra Ahmeta Čakara, koji je u sred TV emisije pokazao kako izgleda proces izvlačenja

 

Stiv Mekmanaman tokom žreba u NionuOvih dana  u fudbalu je očigledno sve moguće,  pa i nameštanje žreba četvrtfinala Lige šampiona uz pomoć Hi-tech gedžeta. Bar je tako nešto moguće prema teoriji bivšeg internacionalnog sudije Ahmeta Čakara, koji je, prilikom gostovanja jednoj turskoj televiziji, ispričao, i demonstrirao, kako je UEFA namestila žreb.
“U pitanju je prevara visoke klase. UEFA je namestila žreb četvrtfinala Lige šampiona i Lige Evrope“, rekao je Čakar.

Izabrane vesti

Evo o čemu se, zapravo, radi. Kako je turski sudija objasnio, loptice u kojima su se nalazili 'nosioci' (Real Madrid, Bajern Minhen i Barselona) su imale ugrađene metalne spravice koje bi vibrirale kada bi bivši as Kraljevskog kluba Stiv Mekmanaman, koji je izvlačio parove u Nionu, rukom dotakao pomenute loptice.

Pitate se kako je to moguće? E, pa, prema rečima Čakara, sve je to omogućeno posebno izrađenim prstenom koji je Mekmanaman nosio na ruci, a koji je senzorima povezan sa spravicama u lopticama, kako pomenuti 'nosioci' ne bi igrali jedni protiv drugih u ovoj fazi takmičenja.

Podsetimo, u decembru su na zvaničnom žrebu osmine finala LŠ izvučeni potpuno isti parovi kao na generalnoj probi.

Pogledajte kako je Ahmet Čakar "namestio" žreb Lige Evrope, samo nekoliko dana posle glavnog žreba, gde je izvukao tačno sve parove.

A sada pogledajte žreb četvrtfinala LŠ, gde je Stiv Mekmanaman izvukao sledeće parove: Real Madrid - Galatasaraj, PSŽ - Barselona, Malaga - Borusija Dortmund, Bajern Minhen - Juventus.

Šta vi mislite, da li je Čakar totalno prolupao, ili 'pak govori istinu? Nameštaljka ili ne? Razmislite dobro, a zatim ostavite vaš komentar ispod teksta.


tagovi

EvropaLiga šampionaStiv Mekmanaman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara