""
""

Kako je Lokomotiva videla meč u Areni: Dobro došli u najveći evropski pakao! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.10.13. | 17:00

Kreativni tim kluba iz Krasnodara poslao je poruku: "Delije, bili ste sjajni", a potom je dodao: "Navijači Crvene zvezde su najstrastveniji, najbučniji i najbrojniji na Starom kontinentu"

Evroligaški debi Crvene zvezde očigledno nije ostavio ogroman utisak samo na Delije i ljubitelje košarke sa naših prostora, već i na kompletni stručni štab Lokomotive, koji se prepun utisaka vratio u Krasnodar.

O tome kakva su zapažanja igrača Kubanja već smo pisali, a sada je pravo iz Rusije stigla komplilacija posvećena fantastičnoj atmosferi u Kombank areni, a sve u cilju motivisanja navijača Lokomotive da na sličan način podrže svoje miljenike u prvoj evroligaškoj utakmici kod kuće.
"Danas ćemo odigrati prvu utakmicu u najvećem klupskom takmičenju - Evroligi. Ista nam dolazi posle meča sa izuzetno jakim protivnikom i navijačima koji su najstrastveniji, najbučniji i najbrojniji u Evropi - navijačima Crvene zvezde! Imate priliku da doživite bitku Lokomotive pred 20.000 navijača, a potom pomozite svom klubu kao nikada do sada", stoji u poruci na zvaničnom sajtu kluba. 

Izabrane vesti

Ova poruka svakako može biti ogroman motiv za navijače Lokomotive da podrže svoje igrače, ali i za Delije, jer će izabranicima Dejana Radonjića sigurno biti preko potrebna ovakva frenetična podrška u daljim evroligaškim borbama. 

(FOTO: Nikola Stojković) 


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaKK Crvena zvezdaKK Lokomotiva KubanjKombank ArenaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara