Lebron i Broni Džejms (AFP)
Lebron i Broni Džejms (AFP)

Kako je Lebron smestio sinu: Hej, ruki...

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.10.24. | 17:22

Džejms mlađi nema povlašćen status u Lejkersima

Odigrali su u noći između utorka i srede Lebron i Broni Džejms prvu utakmicu za Los Anđeles Lejekrse, a ujedno je to bio i prvi put da se na NBA parketu u isto vreme nađu otac i sin.

Lejkersi su pobedili Minesotu 110:103, Lebron je za 35 minuta ubacio 16 poena, dok Broni za tri minuta nije uspeo da se upiše u strelce (0/2) iz igre, ali je upisao jedan skok.

Izabrane vesti

Očekuje se da Broni veći deo godine provede u Dži ligi, ali je zbog svoje popularnosti i jedinstvene prilike da sa tatom isoiše istoriju dobio priliku da zaigra u svojoj prvoj zvaničnoj NBA utakmici.

Budući da je ruki i da mu je ovo prva sezona u ligi, Lebron je rešio da se uoči duela sa Minesotom našali sa naslednikom. Poznato je da rukiji imaju određene dužnosti, kupuju krofne za ceo tim ili nose torbe veteranima, a oni im za uzvrat po neki put napune automobil kokicama.

Ali, Lebron nije imao kokice, već osvsene pahuljice, alo poslužile su. Napunio je njima Bronijeva kola i sakrio se da vidi njegovu reakciju. Kada je on došao, imao je šta da vidi, otvorio je vrata i pahuljice su samo krenule da ispadaju.

Pojavio se tata Lebron i iz kola sinu poručio: "Hej ruki, bolji bi ti bilo da ne kasniš, počisti moje dvorište, vidi koji je haos!".

Broni je odgovorio na jedini mogući način: "Prestar si za ovo."


Naravno, Amerikanci su odlepili za ovim, a nama bi možda bilo i smešno da sve nije izrežirano.

Posle susreta sa Timbervulvsima Broni i Lebron su bili zajedno na konferenciji, a jedno pitanje bilo je kako je mlađi Džejms izvadio ovsene pahuljice iz kola.

"Hvala Bogu da to nisu bila moja kola", odgovorio je Broni, a Lebron je dodao:

"Sada ima više automobila, samo je zatvorio vrata i ušao u druga kola".




tagovi

EXTRA TIME

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara