"AREK MILIK SLAVI GOL SA SAIGRAČIMA"
"AREK MILIK SLAVI GOL SA SAIGRAČIMA"

Napoli pogodio sa pojačanjima: Milik i Zjelinski pregazili Hertu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.08.16. | 20:22

Poljaci pokazali da su ozbiljna pojačanja

AREK MILIK SLAVI GOL SA SAIGRAČIMAGonzalo Iguain bio je glavna tema na Apeninima u ovom prelaznom roku. Jeste Napoli dobro zaradio od njegovog transfera - 90.000.000 evra, ali su na San Paolu njegov odlazak doživeli kao izdaju. Mnogi su se pitali da li će tim iz podnožja Vezuva uspeti da se oporavi od šoka, pominje se dolazak Maura Ikardija, ali koga nema, bez njega se može i mora. To je najbolje pokazao napadač Napolija Arkadijuš Milik na prijateljskoj utakmici protiv Herte na kojoj su Napolitanci slavili - 4:1.

Poljak je bio glavna zvezda na berlinskom stadionu, ali početak nije bio obećavajući. Pepe Reina ozbiljno je testiran već u 24. minutu. Alan je pogrešio, a Vedad Ibišević smestio loptu iza njegovih golmanovih leđa.

Izabrane vesti

Nije trebalo Napoliju mnogo da odgovori. Marek Hamšik je 10 minuta kasnije pokazao kakav je majstor pošto je nakon centaršuta sa desne strane "štiklom" postigao pogodak. Slovak je stavljanjem parafa na novi i verovatno doživotni ugovor možda postao i najveće pojačanje svoje ekipe.

Mauricio Sari rešio je da izmeša karte u drugom poluvremenu, ubacio je akvizicije Pjotra Zjelinskog i Arkadijuša Milika i to se ispostavilo kao pun pogodak. Napoli je ubacio u petu brzinu.

Hose Kaljehon je prvobitno propustio sjajnu priliku posle Hamšikovog dodavanja, ali je ispravio svoju grešku u 54. minutu kada ga je uposlio Mirko Valdifjori - 2:1. Španski napadač uspešno je izbegao ofsajd zamku, prihvatio loptu i smestio loptu u donji desni ugao.

Onda je nastupio Milik. Mertens ga je proigrao, a jedan od najboljih pojedinaca Poljske na Evropskom prvenstvu postigao je u 70. minutu svoj prvi gol za Napoli. Potom je Milik rešio da se oduži Belgijancu koji je sjajnim lobom u 83. minutu postavio konačan ishod rezultat.

Rezultat obećava...

(FOTO: Printskrin)


tagovi

Serija APjotr ZjelinskiNemackaNapolimeđunarodni fudbalItalijaHertaEvropaArkadijuš Milik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara