""
""

Kaka otpisan u Realu, jedina šansa odlazak u Rusiju

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.02.13. | 21:35

Povratak u Milan je propao, Murinjo ga nije uvrstio ni na spisak od 20 fudbalera za meč sa Granadom, a Anži je jedini klub koji može da ga dovede

 

Izabrane vesti

Muke Rikarda Kake se nastavljaju. Propao mu je povratnički transfer u Milan zbog finansijskih problema koje Rosoneri nisu  mogli da reše, a očigledno je da u Realu ne računaju na njega.
„Odustali smo od Kake. Njegov povratak je priča koja je već previše puta krenula naopako“, otkrio je Galijani.

Kaka se nije našao ni na spisku od 20 fudbalera na koje Murinjo računa za meč protiv Granade, što je jasan znak da Brazilca očekuje nastavak agonije u Madridu. Čak ni u nedavnom El Klasiku nije dobio priliku da uđe sa klupe iako Murinjo nije imao kvalitetne izmene i iako je jurio rezultat. Kakva god da je situacija u Realu, Portugalac ne želi Kaku na terenu.

Budući da je prelazni rok završen u gotovo svim najjačim evropskim ligama, jedina moguća opcija za nekada najboljeg igrača sveta je selidba u Rusiju gde prelazni rok još traje. Poznato je da je Anži zainteresovan za Kaku, ali Brazilac će morati da smanji finansijske zahteve. Jer bez obzira što se Anži razbacuje sa parama, sinoć su dali 35 miliona evra Šahtjoru za Vilijana tako da dolazak Kake više nije neophodan. 


tagovi

Anži MahačkalaEvropagatuzo i kakaPremijer ligaPrimeraReal MadridRusijaŠpanijaŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara