"Kaduovo slavlje"
"Kaduovo slavlje"

Kadu: Nisam dovoljno brz za krilo

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.03.13. | 21:33

“Mnogo se bolje snalazim na mestu ofanzivnog veznog”, kaže junak Zvezdine pobede nad Radničkim

 

Kaduovo slavljeAplauzi publike prijali su Kaduu, koji se posle duge pauze zbog teške povrede uželeo superligaškog fudbala. Ali, ne libi se Brazilac da novom treneru Rikardu Sa Pintu odmah sugeriše da je mnogo korisniji kada igra na svojoj prirodnoj poziciji, a ne na desnom krilu što je bila zamisao Portugalca na klupi crveno-belih.
Posle povrede Milivojevića i ulaska Ožegoviža promenio sam poziciju i sa krila prešao na ofanzivnog veznog i mislim da sam se tu mnogo bolje snašao, jer ja jesam vezni igrač i nemam brzinu da budem krilu”, svestan je Kadu.

Izabrane vesti

I zaista, samo pet minuta pošto je promenio mesto Kadu je načeo Radnički i kumovao pobedi Zvezde zbog čega su ga navijači nagradili gromkim aplauzom. Upravo zbog toga plejmejker beogradskog tima tvrdi da nema ništa protiv da na kraju sezone produži ugovor sa crveno-belima koji mu na leto ističe.
Navijači su čudesni, ovo nema nigde i to ne može da zameni bilo kakav novac. Što se mene tiče produžio bih saradnju sa klubom, ali videćemo šta će se desiti. Nedostaje mi još četiri utakmice do jubilarne 100. u Zvezdi, a već sam rekao da ne bih imao ništa protiv da odigram i 200, pa i 300”, zaključio je miljenik severa.


tagovi

FK Crvena zvezdajevtic i kaduSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara