"Li Mejson"
"Li Mejson"

Kadija te tuži, kadija ti sudi: Na Enfildu besni na Lija Mejsona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.12.13. | 09:59

"Užasno", rezigniran je trener Liverpula Brendan Rodžers posle poraza od Sitija u kojem je sudija iz Mančestera oštetio Redse

Li MejsonSkandal, tvrde na Enfildu posle nesrećnog poraza od Mančester Sitija u derbiju 18. kola Premijer lige koji je Redsima zaista dao povoda za nezadovoljstvo. Naime, sudija Li Mejson poništio je čist gol Rahima Sterlinga zbog nepostojećeg ofsajda.

Trener Liverpula Brendan Rodžers tvrdi i da je sudijska trojka propustila da u finišu meča svira penal za njegov tim kada je Džolion Leskot u kaznenom prostoru Sitija vukao za dres Luisa Suareza.

Izabrane vesti

Uostalom, ko je bre taj Mejson?
"Bio sam iznenađen kad sam video da igramo u Mančesteru, a sudija nam dolazi iz regije Mančestera", otkrio je Rodžers podsetivši da je Mejson iz Boltona.
"Bio sam baš iznenađen, ali tad je već bilo gotovo. A sumnjam da ćete ikada videti utakmicu Liverpula i Mančester Sitija na kojoj će pravdu deliti sudija iz Virala (poluostrvo kraj Liverpula, prim. aut.)", grmeo je Rodžers.

Razumljivo, jer je posle poraza od Građana Liverpul sa prvog pao na četvrto mesto Premijer lige, iako nije bio nadigran na Etihadu.
"Nikad ne pričam o sudijama, ali ovo je bilo užasno. Sterlingu je sviran ofsajd, iako se i po pokošenoj travi videlo da nije bilo govora o tome. Ako već sudiš na ovom nivou barem takve stvari moraš da sviraš kako treba. Tražim od svojih mladih igrača da utrčavaju u prazan prostor i Rahim to uradi savršeno, a oni mu sviraju ofsajd. Kasnije je nad Suarezom možda načinjen i penal. Leskot ga je vukao, Luis nije mogao da skoči", u dahu je govorio Rodžers.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Brendan RodžersEngleskaEvropaLi MejsonLiverpulMančester SitiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara