""
""

Kada i Englez kritikuje Engleze: Nastasić nije dobio nagradu jer nije Englez

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.04.13. | 12:39

Džolion Leskot kritikovao izbor Gereta Bejla za najboljeg mladog igrača Premijer lige uz reči da je srpski as zaslužio makar nominaciju među šest kandidata

 

Izabrane vesti

Iako ga je Matija Nastasić istisnuo iz prve postave Mančester Siti, engleski štoper Džolion Leskot je pokazao da nije sujetan i ljubomoran tip uputivši kritike Udruženju fudbalskih profesionalaca jer nisu izabrali Srbina za najboljeg mladog igrača Premijer lige. Ovo priznanje, kao i nagradu namenjenu najboljem igraču u sezoni u Premijer ligi osvojio je fudbaler Totenhema Geret Bejl.

Leskot je podsetio da je Nastasiću ovo debitantska sezona u Premijer ligi i da je skoro četiri godine mlađi od Bejla.
„Čudi me da makar nije ušao na uži spisak od šest kandidata za nagradu. To je greška. Nemam problem što me je baš on izbacio iz startne postave. Kako da kritikujete nekog ko igra dobro. Znam da Nastasić nije od onih glamoruznih igrača koji umeju sa loptom, ali on svoj posao radi na sjajan način. Igra sjajno ove sezone i da je kojim slučajem Englez, sigurno je da bi njegova ostvarenja na terenu bila daleko priznatiji kod onih koji dele nagrade“, kazao je Leskot.

U dosadašnjem toku sezone Nastasić je za Siti odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Džolion LeskotEngleskaEvropaGeret BejlMančester SitiMatija NastasićPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara