"Eron  Rodžers na radnom zadatku"
"Eron Rodžers na radnom zadatku"

Kada Eron nacilja, Kauboji ginu! Stilersi slavili bez tačdauna (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.01.17. | 12:18

Nakon velikih bitki u Dalasu i Kanzas Sitiju, Grin Bej i Pitsburg se probili do finala NFL konferencija

Eron  Rodžers na radnom zadatkuZa razliku od prve večeri divizijskih finala NFL-a, kada smo videli dominaciju Nju Inglanda protiv Hjustona (34:16) i Atlante nad Sijetlom (36:20), drugo veče je bilo više nego napeto.

Najbolji tim regularnog dela sezone Dalas Kaubojsi su na svom terenu doživeli poraz od sve boljeg Grin Beja 31:34. Ponovo je, kao i u vajld-kard vikendu briljirao neverovatni kvoterbek Pekersa, Eron Rodžers koji je „strelom“ od 36 jardi (32 m) uposlio Džereda Kuka za neverovatno hvatanje u fildgol zoni na samo tri sekunde do kraj meča kod rezultata 31:31, kada je produžetak već bio viđen.

Izabrane vesti

Ali, za produžetak nije bio raspoložen Mejson Krozbi, šuter Pekersa, koji je pogodio šut sa 51 jarde i doneo slatku pobedu najpopularnijem timu u NFL-u.

I drugi sinoćni domaćin u divizijskom finalu, ekipa Kanzas Siti Čifsa doživela je poraz. Nakon velike borbe dva izuzetno nadarena tima, slavili su iskusniji, Pitsburg Stilersi sa 18:16. Zanimljivo, i ovde je šuter odlučio meč, a Kris Bosvel je sam doneo trijumf Stilersima, tako što je pogodio čak šest fildgolova. Dakle, bez postignutog tačdauna Pistburg se plasirao u finale AFC konferencije.

Do kraja tekućeg NFL šampionata ostalo je da se odigraju još četiri utakmice, računajući i Probol, fudbalsku verziju NBA Ol-star susreta. Prvo konferencijsko finale na programu je 22. januara, a u njemu se sastaju Atlanta Falkonsi i Grin Bej Pekersi (nedelja 21.05), dok je drugo na programu u ponedeljak ujutru, kada snage u Foksborou odmeravaju Nju Ingland Patriotsi i Pitsburg Stilersi (00.40). Pobednici ovih mečeva idu u veliko finale, popularni Superboul koji je zakazan za 5. februar.

(foto: Action Images)


tagovi

Pitsburg StilersNFLGrin Bej PakersAron Rodžersamerički fudbal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara