""
""

Kad smo svi poverovali, da li je toliko nemoguće?

Vreme čitanja: 2min | ned. 20.10.13. | 22:35

''Krvavi'' Zoran Šećerov na SOS kanalu skrenuo pažnju na previše tenzije u srpskom fudbalu

Malo glume za malo više svesti. Tako bi u najkraćem moglo da se okarakteriše ono što je u nedelju veče izveo Zoran Šećerov. Poznati novinar, poslednjih godina stručni konsultant u emisiji ''Total soker odjeci'', pojavio se u studiju SOS kanala i ispričao da ga neposredno pred ulazak u studio pretukla trojica huligana. Ispostavilo se da je ''krv'' na njegovoj glavi, zbog koje se javnost na pola sata potresla, zapravo samo dobra šminka iza koje se krije namera da skrene pažnju publike na sve češće scene nasilja prisutne u Srbiji.

Šećerov je na početku emisije autora i voditelja Nebojše Petrovića ušetao u studio ''obliven krvlju'' i gledaocima saopštio kako su ga ispred prostorija pomenute TV stanice sačekali huligani i pretukli, a da će tokom emisije otkriti ko su nalogodavci. A onda, kad su pojedini mediji počeli da emituju vest kako u studiju sedi poznati novinar – prebijen i krvav – on je sam, na pitanje ko ga je pretukao, odgovorio:
''Dve simpatične šminkerke SOS kanala'', nasmejao se Šećerov i zatim objasnio kako ga je na ovaj štos navelo previše tenzije u srpskom fudbalu. ''Hteli smo da uradimo nešto valjano. Moramo da budemo iskreni jedni prema drugima i da se oslobađamo onoga što ne valja. Krivo mi je što u centru pažnje nisu ljudi koji koji proizvode zabavu i lepotu, nego anonimusu koje je sticaj okolnosti doveo u poziciju da vladaju fudbalom. Imaju velika prava, a nikakve obaveze''.

Izabrane vesti

Inače, na istom mestu, pred gostovanje na SOS kanalu, u ponedeljak je napadnut finanijser Rada Ranko Stojić, koga su navijači Građevinara gađali jajima. Sudije se žele da im gazde pojedinih klubova prete, navijači svak čas prave incidente, tako da je poruka SOS kanala – dozovimo se pameti da se nešto slično ne bi ponovilo u stvarnosti.
''Možda je minut do 12 da se skrene pažnja, jer je uzavrela atmosfera u našem fudbalu. A ne zaboravite da je reč samo o igri'', rekao je Marko Nikolić, trener Vojvodine, gost u večerašnjem izdanju ''Total sokera''.

 

 

 


tagovi

Sos kanalSrbijaZoran Secerov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara